Lys på kirkegårdene


Vi har hatt elektriker for å utbedre jordfeil på Melya og på Myre.

Vi har i flere år hatt utfordringer med jordfeil på lysene ute på gravplassene på Meløya og på Myre. På Meløya har vi gjort en større jobb, tatt opp gammel nedgravd kabel og lagt trekkrør fra huset og fram til første lampe på to ulike kretser.

På Myre har vi skade på flere av lampene. I prosjektet for utvidelse av gravplassen er det tatt med utbytting av all belysning også på den gamle gravplassen. Vi har derfor et ønske om å unngå store kostnader på et anlegg som vi håper å få byttet ut i sin helhet i 2021. De lampene som er ødelagt er derfor koblet fra, og elektriker har fjernet noen kortslutninger og kilder til jordfeil. Lysene skal nå virke, men vi kan risiekre at de slår seg ut ved veldig fuktig vær. Vi anser det imidlertid ikke aktuelt å grave opp eksisterende anelgg for å finne feil når alt skal skiftes ut om et år.

Om dere ser lysene er av når det mørkt og de burde vært på, gi oss gjerne en beskjed, så vi kan forsøke å slå inn igjen jordfeilbryter. Om vi får litt stabilt vintervær håper vi det også betyr at lysene virker.

Tilbake